Välkommen till IM-jobb!

Skaraborgs sjukhus

Skaraborgs sjukhus

På Skaraborgs Sjukhus finns det möjlighet till ett intressant och utvecklande arbete i kombination med en fantastisk miljö mellan Vänern och Vättern.
Vare sig ditt intresse är båtar och friluftsliv, sport eller kultur så kan vi inom Skaraborg erbjuda det bästa. Inom en radie på 10 mil finns ett stort antal golfanläggningar, strövområden och olika idrottsarenor, närhet till både Vänern och Vättern, samt Sveriges största konserthus, kanske inte till det yttre, men väl till innehållet.

På Skaraborgs Sjukhus har vi en mycket uppskattad utbildning för AT- och ST-läkare. Vi bedriver utbildningsprogram för sjuksköterskor och undersköterskor. Dessutom är vi en del av Göteborgs Universitets läkarutbildning och tar emot cirka 40 studenter varje år.

Akademiseringen på Skaraborgs Sjukhus är hög med många publicerade vetenskapliga artiklar. Som medarbetare vid Skaraborgs Sjukhus har du möjlighet att aktivt delta i forsknings- och utvecklingsarbete.

Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten, bland annat genom processorienterad bemanning som utgår från patientens behov och resa genom vården. Vi planerar också för framtidens vårdavdelningar med bättre patientsäkerhet och bättre arbetsmiljö för medarbetarna. Bland flera andra projekt har vi helt nyligen tagit det första spadtaget till lokaler ¬¬för förlossnings- och barnsjukvård.

Skaraborgs Sjukhus ingår i Västra Götalandsregionen som är en av Sveriges största arbetsgivare vilket möjliggör flera olika karriärmöjligheter.

Läs mer om Skaraborgs Sjukhus >>>

Om du vill kontakta oss:

HR Direkt
SkaS servicedesk för personalfrågor
Skaraborgs Sjukhus
541 85 Skövde

hrdirekt.skas@vgregion.se

Prenumerera på våra nyhetsbrev