Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Tjänster och material

Här kan du läsa mer om våra olika tjänster och material.

Akutbuk

Buksmärta är en vanlig sökorsak på akutmottagningar och vårdcentraler runt om i landet. På denna utbildningsportal återfinns en överblick över viktiga bakomliggande diagnoser vid akut buksmärta hos vuxna samt förslag på hur man genomför en strukturerad klinisk undersökning och adekvat initial handläggning av dessa patienter.

Blanketter

Här finns direktlänkar till blanketter på internetmedicin.se och externa webbplatser. För att kunna läsa blanketterna kan PDF-läsare behöva laddas ned till din dator om sådan ej är installerad. Du måste vara inloggad för att kunna nå blanketterna.

ICD-10

ICD-10 är ett hjälpmedel för läkare och annan sjukvårdspersonal i det dagliga arbetet. Framförallt finns här funktioner för att snabbt hitta medicinska koder som används i samband med journalförande.

IM Quiz

Internetmedicin Quiz är ett frågespel med fallbaserade kunskapsfrågor som är både roligt och utvecklande. Du får omedelbar återkoppling vid varje fråga!

Kalkylatorer

Här finner du olika medicinska kalkylatorer.

Laboratorieanalyser

Länkarna hänvisar vidare till information från Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Lathundar

Smidiga lathundar med praktisk och kortfattad information.

Mednytt

Mednytt är ett sätt att ta del av nyhetsflödet inom det medicinska området. Här samlas information från olika källor för att du så snabbt och enkelt som möjligt skall kunna ta del av allt som är aktuellt.

Patientbroschyrer

Här kan du som arbetar inom sjukvården ladda ner och/eller skriva ut patientinformationer för att lämna vidare till dina patienter.

Videoarkivet

Här finns direktlänkar till videosekvenser på externa webbplatser. För att kunna se filmerna kan videospelare behöva laddas ned till din dator om sådan ej är installerad.

Prenumerera på våra nyhetsbrev